Bli medlem på QE Forum

Som medlem har du fördelen att snabbt och lätt komma i kontakt med andra kolleger ute i landet och diskutera dina frågor och problem inom ditt område. Du kan även hitta olika dokument eller lathundar som andra medlemmar lagt in som kan vara till din hjälp.

Själv kan du också bidra med din erfarenhet genom att delge Dina lösningar på frågor som kommer upp i forumet, utbyta idéer eller lägga in instruktioner eller andra dokument.

Detta är en unik samlingpunkt för oss alla, som är viktig och där vi hjälper varandra. För bästa utbyte rekommenderar vi att du prenumererar på de forum du är intressad av. Se mer i instruktionen när du blir medlem.

För att få möjligheten att bli en del av vår gemenskap så debiteras endast 995:- ex moms för medlemskapet och du är då en del av våran gemenskap i ett år. Vill du ha ett livslångt medlemskap betalar du endast 4995:- ex moms. Så kom med i QE Forum redan idag.

Hur går det till att bli medlem?

Registrera dig i formuläret längre ner på sidan och godkänn disclaimern/användarvillkoren. 

Efter att du klickat på ”registrera” så får du ett mejl med en länk som du behöver klicka på för att komma in på forumet för första gången. På så sätt får du snabbt tillgång till forumet

Senare loggar du in med ditt användarnamn och ditt lösenord.

Nu kommer en faktura att skickas till dig via mail eller brev om inte medlemsskapet sägs upp. Se mer information i disclaimern.

Vänligen fyll i registreringsformuläret...

Räkna ut 3 plus 8.
 

OBS: Ditt användarnamn måste sitta ihop (inga mellanslag) och ditt lösenord måste innehålla minst 8

tecken.

Genom din registrering, dvs genom att klicka på knappen "Registrera" accepterar du våra användar villkor/disclaimer.

* obligatiorisk uppgift


De fullständiga användarvillkoren/disclaimer finns att läsa här eller för nerladdning som pdf-fil (länkarna öppnas i nya fönster).

Information om användning av personuppgifter enligt PUL hittar du här.

Vi lämnar varken ut eller säljer dina uppgifter till någon utomstående utan använder dem endast samband med din användning av vårt forum.